Tipografia Dobrogea in Constanta si Bucuresti
Acasa la tipografia Dobrogea, tipografie constanta Acasa la tipografia Dobrogea, tipografie constanta ro
de
Click aici pentru a telefona Certificat ISO 14001 Tipografia Dobrogea Constanta
Colaboratori si comision - Tipografie Constanta, Bucuresti

Poţi avea de azi un venit suplimentar - Colaboratori şi Comisioane


      Bine ai venit in secţiunea "colaboratori" a Tipografiei Dobrogea!

         Tipografia Dobrogea se dezvoltă permanent şi furnizează o gama larga de produse şi servicii tipografice. Livrăm oriunde în România. Dacă ai competenţe solide în domeniul tipografic, în vânzări, marketing, grafică, editură şi doreşti un venit suplimentar, te invităm alături de noi.

         Tipografia Dobrogea işi măreşte numărul de Agenţi comerciali şi graficieni cu care colaborează. Dacă doreşti chiar tu sau cunoşti pe cineva care doreşte să lucreze ca Agent comercial în vânzări de produse tipografice, pentru completarea veniturilor, vă aşteptăm! Vom colabora cu persoane care pot aduce comenzi de tipar, în special dacă au contacte bune cu factori de decizie care comanda produse şi servicii tipografice:
- vindeţi tipar (sunteti patronul unei mici tipografii care vrea sa-şi extinda gama de produse ofertate, sunteti Agent de produse tiparite);
- sunteţi Agent pe alte game de produse sau servicii, adresate în special întreprinderilor şi instituţiilor (papetarie-birotică, publicitate, consumabile, articole de curaţenie, service aparatură birou,…);
- dacă din alte considerente aveti contacte bune cu factori de decizie care comandă produse si servicii tipografice.

Avantaj: pentru elaborarea ofertelor şi pe tot parcursul derulării comenzilor până la livrare, vei fi sprijinit(ă) de personalul calificat al Tipografiei Dobrogea.


         Tipografia Dobrogea colaborează pe baza de contract cu Agentii sai comerciali, care trebuie sa fie SRL-uri sau PFA-uri avizate să efectueze vânzări / intermedieri în vânzări, cu plata prin comision, sau oferă tichete de marketing ori bani în baza unui contract de colaborare cu reţinerea şi plata taxelor catre stat.

         Trimite cv-ul tau la adresa de e-mail contact[at]tipografiadobrogea.ro. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne la 0721.328.325. Retine: ai numai de castigat, intr-un mod legal !!

        Posturi pentru care puteti aplica: agent vanzari, grafician, legatoreasa, distribuitor flyere si ziare.


        Trimiţând CV-ul dumneavoastră sunteţi de acord ca datele personale să intre în baza de date a companiei Tipografia Dobrogea S.R.L care se obligă să respecte toate drepturile prevăzute în legea 677/2001, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie. Mulţumim.

Formular de contactt

Tipografia Dobrogea - Tipografie şi Editură în Constanţa şi Bucureşti