Tipografia Dobrogea in Constanta si Bucuresti
Acasa la tipografia Dobrogea, tipografie constanta Acasa la tipografia Dobrogea, tipografie constanta ro
de
Click aici pentru a telefona Certificat ISO 14001 Tipografia Dobrogea Constanta
Tipografia Dobrogea - tipografie cu spatiu de productie in Constanta - Lazu, despre noi

Tipografia Dobrogea din Constanta este gata de imprimare, masina de tiparit

Tipografia Dobrogea - o tipografie modernă în Constanţa, tipărim pliante, flyere, mape, reviste, broşuri, afişe, ziare, cataloage. Livrare gratuită în Constanţa şi Bucureşti.
Echipamente noi - Tehnologii nepoluante - Tipar offset şi digital

          Tipografia Dobrogea este una din cele mai moderne tipografii din Constanţa. În iunie vom împlini cu un an mai mult de activitate în domeniul tipografic. Suntem situaţi în Lazu, la 2 km de Constanţa. Deţinem echipamente performante, ecologice, achiziţionate noi. Acestea încorporează tehnologii nepoluante în procesul de producţie. Calitatea şi productivitatea mare sunt argumente principale pentru a alege Tipografia Dobrogea furnizorul tău pentru produse tipărite.

         96% din clienţii noştri s-au declarat foarte multumiţi de serviciile şi produsele primite, iar 4% dintre aceştia s-au declarat multumiţi spre foarte multumiţi. Calitatea lucrărilor, inteligenţa şi creativitatea, modul în care tratăm clienţii, interesul acordat pentru soluţionarea integrală şi eficientă a fiecărui detaliu în procesul de tipărire şi producţie în general, ne-au ajutat să ţinem pasul cu evolutia pieţei tipografice. Tipografia Dobrogea nu se poate lăuda cu o istorie amplă, dar se poate mândri cu eficienţa şi seriozitatea de care a dat dovadă de la înfiinţare pâna în prezent.

        Datorită profesionalismului cu care tratăm lucrările tipărite, avem şanse mari să devenim în următorii ani prima alegere a clienţilor de produse şi servicii tipografice în Constanţa, prima tipografie din Constanţa. Tipografia Dobrogea este certificată conform standardelor internaţionale de calitate ISO 9001 si ISO 14001.


Produse şi servicii:

- Servicii de fotografiere în studio sau pe teren
- Servicii grafice
- Tipar offset şi digital
- Servicii de legătorie
- Legătorie de artă
- Printuri de mari dimensiuni
- Sisteme expozitionale
- Materiale pentru evenimente
- Obiecte promoţionale
- Rechizite şcolare
- Editare şi tipărire carţi

Termene de execuţie – regula de 24 ore

        Executăm în cel mai scurt timp cele mai multe dintre lucrări, de regulă în 24 de ore de la comanda primită. Procesele / serviciile tipografice ce pot fi derulate pentru comenzi tipărite şi livrate în 24 ore sunt: tipărire offset sau tipar digital, biguire (deformarea mecanica a suprafeţei suportului în scopul îndoirii mai uşoare), fălţuire (împăturire specială a colilor de tipar), plastifiere (acoperirea pe o faţă sau pe ambele feţe cu un strat de folie de plastic), broşare (lipirea coperţii la blocul de carte adunat in prealabil), capsare, înseriere, spiralare, coasere cu aţă, sau cu aţă metalică (sârmă).
        Produsele care se pot realiza în 24 ore sunt: flyere publicitare, pliante, mape, etichete, bilete, facturiere, chitanţiere, table-mate-uri, etichete, registre diverse, tipizate autocopiative, reviste, broşuri.


Livrare

         Oferim livrarea gratuită cu vehicule proprii pentru orice comandă mai mare de 500 lei + TVA în oraşul Constanţa. Pentru toate celelalte oraşe ale tării livrarea este gratuită prin servicii de curierat. Livrăm frecvent în Bucureşti şi Constanţa, însa livrăm în toate judeţele ţării. Clienţi din toate regiunile ţării, distribuitori, agenţii de publicitate, papetării şi clienţi finali sunt multumiţi de produsele şi serviciile tipografice oferite de noi.

         Vă mulţumim şi vă aşteptăm şi pe dumneavoastră !
cerneala tipografica, densitometru si pantonar cu cerneluri de proces si mixate palet de hartie tipografica ghilotina hartie Polar pentru tipografie

intrarea colii in masina de tipar cu pupitrul 2 tipografia in timpul lucrului paletul de pliamte tiparite este livrat la client
Tipografia Dobrogea - Tipografie şi Editură în Constanţa şi Bucureşti